Wee online vajza dhe djem shqiptar ane mbare

01-Mar-2019 22:10

According to the International Crisis Group, the total value of Cham properties at the end of the Second World War, was U. $ 340 million, and the exchange is now estimated at U. Because you think that "human rights are for all democracies in the world, both a starting point and a horizon that always unfolds before them," and that you are committed to "never go under silence for violations to human rights", we have great hope in your intervention and your actions to help the Cham people. C of His Majesty King Leka I of the Albanians PATRICE NAJBOR Adviser to the Paris office of the representation of the Royal Family Shklqesis s Tij Z.

Please accept the assurance of my highest consideration Mr. Skender ZOGU Spokesman of the Representation of the Royal Family Comd. Nikolas Sarkozy President i Republiks Franceze Shum i nderuar Z, President Me prshndetjet m t sinqerta pr veprimtarin tuaj aq demokratike evropiane dhe m gjer, po ju drejtohemi ne 25 shqiptar t lindur shtetas grek n krahinn shqiptare t amris martire q sot jetojm e punojm n SHBA. President, amria (sot Thesprotia n VP t Greqis), sht nj nga krahinat m vitale shqiptare Dialekti shqip i amrishtes sht m i vjetri n gjuhn shqipe (n kt dialekt Dhespoti i amris detyrohet t prkthej Dhjatn e Re m 1877, se besimtart e krishter nuk e kuptonin meshn n gjuhn greke), dhe jo pr udi edhe mbas mbi 500 vjetve flitet ende sot nga pasardhsit tan edhe n Kalabri t Italis.

- That the Chams in Greece to enjoy the same rights enjoyed by the Greek minority in Albania.

How can we accept a state of the European Union does not respect human rights?

Les autorits grecques doivent permettent une rtrocession ou une compensation des biens spolis.

Selon l International Crisis Group, la valeur totale des proprits des ames, la fin de la deuxime Guerre mondiale, tait de 340 millions $US, et lchange est aujourdhui estim 2,5 milliard $US.

M 1925 n saj te rezistencs s ksaj popullsie t mbshtetur edhe nga qeveria shqiptare e asaj kohe pran Lidhjes s Kombeve, u ndalua dbimi si shkmbim me grekt e dbuar nga Turqia.

wee online vajza dhe djem shqiptar ane mbare-43wee online vajza dhe djem shqiptar ane mbare-29wee online vajza dhe djem shqiptar ane mbare-63

Une consquence directe du dcret royal du 10 novembre 1940 a t que toutes les richesses albanaises en Grce ont t saisies par ltat grec, qui les dtient toujours...A direct consequence of the Royal Decree of November 10 1940 was that all Albanians wealth in Greece was seized by the Greek State, which is currently still in effect.The Chams are Albanians of northern Greece, hunted after World War II.Ata faktikisht krkonin t vizitonin vatrat ku kishin lindur dhe t vendosnin nj tuf me lule n vendet ku kan qen varrezat e t parve t tyre.Aq m tepr, si mund t pretendosh pr respektimin e t drejtave njerzore, veanrisht pr t drejtn e prons, kur nuk t jepet e drejta pr t hyr legalisht n Greqi?!

Une consquence directe du dcret royal du 10 novembre 1940 a t que toutes les richesses albanaises en Grce ont t saisies par ltat grec, qui les dtient toujours...A direct consequence of the Royal Decree of November 10 1940 was that all Albanians wealth in Greece was seized by the Greek State, which is currently still in effect.The Chams are Albanians of northern Greece, hunted after World War II.Ata faktikisht krkonin t vizitonin vatrat ku kishin lindur dhe t vendosnin nj tuf me lule n vendet ku kan qen varrezat e t parve t tyre.Aq m tepr, si mund t pretendosh pr respektimin e t drejtave njerzore, veanrisht pr t drejtn e prons, kur nuk t jepet e drejta pr t hyr legalisht n Greqi?!Recalling that on 10 November 1940, the Greek parliament approved the Law No.