Janda melayu kena pancut dalam Live sex chat with vietnamese woman

26-Nov-2018 23:34

Kalau korang nak tau, semua pekerja perempuan di tempat aku kerja memang gilakan bos aku ni.. kadang2 dia pura2 terpegang payudara aku, kadang dia pura teraba punggung and peha aku.. banyak kali gak di cuba-cuba goda aku masa kat bilik ofis dia.. Nasib baik aku dah banyak pengalaman menjolok, so aku berjaya mengawal pancutanku sehingga dia puas.Aku akhirnya nak pancut, aku suruh dia buat skill atas, skil kegemaranku di mana dia akan duduk di atas batangku sambil mengayaknya sehingga aku puas.

Malam itu, aku melayan nafsu semua wanita2 itu walaupun tubuhku penat sangat, dan maniku juga sudah habis.Aku berdebar, kerana rasaku malam ni aku akan mendapat habuan.Tepat sekali, kerana pada malam itu, Julia masuk ke dalam bilikku merayu mahukan batangku.Biasanya, sorang pun sudah cukup meletihkan aku dan konekku takkan menegang lagi.Tapi disebabkan mereka berlainan, konekku mampu berdiri juga.

Malam itu, aku melayan nafsu semua wanita2 itu walaupun tubuhku penat sangat, dan maniku juga sudah habis.

Aku berdebar, kerana rasaku malam ni aku akan mendapat habuan.

Tepat sekali, kerana pada malam itu, Julia masuk ke dalam bilikku merayu mahukan batangku.

Biasanya, sorang pun sudah cukup meletihkan aku dan konekku takkan menegang lagi.

Tapi disebabkan mereka berlainan, konekku mampu berdiri juga.

Sumanya ada 5 orang member dia, sorang je janda, 4 orang lagi bini orang.